Zo mooi is het dat ik precies doe waar ik gelukkig van word, het vastleggen van mooie mensen en liefdevolle momenten. Geen contact met de camera, maar contact met elkaar, dat is wat ik belangrijk vind om te fotograferen. Het vastleggen van momenten is onlosmakelijk met mij verbonden en iets wat mij al jaren bezig houdt. Van mijn eerste vaste-baan-salaris kocht ik een ''grote'' camera, daarna brak een periode van ontwikkeling aan. Veel oefenen, experimenteren en verschillende onderwerpen vastleggen, dat heeft me gebracht waar ik nu ben. Het vastleggen van mensen, emoties en onvergetelijke momenten is mijn passie en dat doe ik met heel veel liefde!

Omdat ik het zo bijzonder vind dat ik keer op keer een beetje mag meekijken in het leven van een ander zal ik ook regelmatig wat uit mijn eigen leven delen in mijn blog en op mijn facebookpagina.


Liefs en hopelijk tot snel.

Nina

moeder - fotograaf - natuurliefhebber - 2e hands winkelfan - verliefd op Maarten - en Bodi - verwonderd door van alles - geniet van de reizen - en netflixen - samen de wereld ontdekken - gelukkig in ons huis met tuin - vrijheid - buitenleven - peuteruitspraken - croissantjes - liefde.